+37369272746

office@art-l.md

09 - 18

SERVICIILE NOASTRE

CUSTOMIZARE INTERIOR

Astăzi, customizare interioară este unul dintre cele mai populare servicii dintre proprietarilor de mașini.

Detalii

TAPITERIA INTERIOARĂ

«ART-L» oferă clienților săi serviciul de transportare a cabinei.

Detalii

SCAUNELE INCALZITE

„ART-L” putem instala cu ușurință un încălzitor pe scaunele dvs., care vă va încălzi într-o zi frigă.

Detalii

REPARAȚIE SCAUNELOR

Veniți la noi în timpul programului de lucru - și vă vom oferi cele mai avantajoase soluții pentru dvs.

Detalii

BRODERIE

La cererea, putem produce orice broderie profesională a siglelor

Detalii

TAPITAREA VOLAN

Tapitarea volan în piele naturală este un lucru foarte responsabil și consumă foarte mult timp, cere de la un maestru calificat de la 4 la 8 ore de lucru.

Detalii

Lucrarile noi

1
20181218 222153
20181219 123346
20181222 072013
20181222 072829
2 20191210 164551
3 20191211 095229
4 20191210 164602
5 20191122 170607
WhatsApp-Image-2020-05-12-at-15.39.35
WhatsApp-Image-2020-05-12-at-15.39.39-2
WhatsApp-Image-2020-05-12-at-15.39.41
new-13
new-15
new-22
new-6

PUNEȚI ORICE ÎNTREBARE?

MATERIALELE NOASTRE

ALCANTARA

Caracteristicile excepționale ale materialului Alcantara® (rezistență, rezistență la uzură, moliciune, gamă bogată de culori, etc.) permit utilizarea acestuia în deferite domenii precum: aviația (aeronave și elicoptere), industria modei (îmbrăcăminte și încălțăminte), mobilier și automobile.

Detalii

MONZA (ITALY)

Piele auto Monza (Italia). Tapițeria din piele crește prestigiul mașinii și, în plus, astfel model de salon este practic și ușor de îngrijit.

Detalii

LEDER REINHARDT

Pielea se caracterizează printr-un spector larg de texture și modele. Datorită acestei structuri a materialului, a fost creată o suprafață de mic-relief. Pielea oferă o ridicare bună, în timp ce geometria de rulare rămâne aproape neschimbată.

Detalii

CONNOLLY

Compania britanică Connolly Leather există mai mult de 125 de ani și furnizează piele de înaltă calitate pentru producătorii de automobile.

Detalii

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

DE CE TAPITAREA TREBUIE SĂ FIE DIN PIELE AUTO?
Piele naturală pentru automobile este creată SPECIAL pentru fabricarea scaunelor în auto. Utilizează doar piele auto de înaltă calitate, asigură că interiorul nu se va crăpa la frig, sau se va estompa în lumina directă a soarelui. Condițiile de utilizare ale tapițeriei scaunelor din piele sunt extrem de dure; acestea sunt diferențe mari de temperatură de la -60 la + 80 grade C., umiditate ridicată, lumina directă a soarelui ... Astfel, avem nevoie doar de pielea SPECIALĂ și, prin urmare, orice piele auto este prelucrată special la întreprinderile unde este produsă. De asemenea, pielea auto rezistă mult mai mult la „cicluri de frecare” decât la orice alt tip de piele, chiar și mobilier.
TAPITAREA POATE FI FABRICATĂ DIN PIELE AUTO ARTIFICIALĂ?
Este posibil, deoarece există piele artificială specială creată pentru utilizare în Tapitarea. Sunt utilizate atât ca tapițerie pentru scaune, cât și ca materiale pentru anumite elemente interioare. Astfel materiale nu se vor estompa și nu vor crăpa și vor emite mirosuri și în interior. De regulă, astfel colecții de piele artificială sunt similare cu aspectul pieilor naturale, dar au o gamă de culori mult mai largă și mai strălucitoare. De asemenea, puteți combina materiale între ele - să spunem, pentru a coase o tapițerie nouă din piele naturală și artificială, aceasta este o soluție mai economică decât să reglați interiorul doar din piele naturală.
PRIN CE SE DEOSEBESC TAPITAREA SCAUNILOR ȘI AUTOHUSE?
Tapițerea interior este o operație de schimbare completă a tapițeriei scaunelor la o tapițerie nouă cusută special. Astfel, tapițeria ta veche va fi DESMANTATĂ DIN SEDIUNE și, în locul acesteia, pe aceleași elemente se va instala o nouă tapițerie - indiferent dacă este din piele, țesătură sau combinație. După finalizarea, scaunele vor arăta ca altele noi, cu tapițerie nouă instalată perfect pe ele. AUTOHUSE este constructie REMOVABILĂ special cusută pentru a le așeza pe scaune. Astfel de huse, cum ar fi mănușile, pot fi purtate și îndepărtate oricând. De regulă, acestea sunt cusute pentru a proteja tapițeria originală a scaunului de uzură, deteriorare (ardere) și poluare. În același timp, capacele pot fi un element decorativ în interior, conferindu-i un aspect nou și original. Huse pot fi realizate din orice materiale: țesături auto (velur, jacquard, chenilă, turmă, lenjerie, tapiserie), piele artificială, piele naturală și chiar Alcantara, precum și orice combinație a acestor materiale.
CÂT TIMP POATE FI UTILIZAT INTERIOR DIN PIELE ?
Noi oferim o garanție pentru toate interioare de piele, cu condiții de conformare regulilor elementare pentru manipularea tapițeriei din piele naturală. Oferim o garanție atât pe pielea, cât și pe toate cusăturile, lucrările de adeziv, instalația de tapițerie. Performanța elementelor și componentelor din interiorul mașinii este verificată atunci când automobilul este emis clientului.
CÂT TIMP DUREAZĂ TAPITAREA INTERIORULUI?
De regulă, fabricarea interiorul din piele durează 4-5 zile lucrătoare. Uneori, acest termen pot fi crescut, în cazuri de complexitate deosebită a unei anumite cabine sau dificultăți cu furnizarea materialelor.
MEȘTERII VIN LA ADRESA CLIENTULUI?
Avem un astfel de serviciu. Putem merge pentru demontarea și instalarea elementelor interioare auto (scaune, tavane, barete, tablouri de bord etc.) pentru a evita nevoia de a vă aduce mașina la noi. Acest lucru este deosebit de important atunci când mașina nu este în curs, sau clienții evită o funcționare inutilă. În astfel de cazuri, mergem la adresa clientului, dezasamblăm interiorul mașinii și apoi efectuăm returnarea elementelor interioare deja realizate.

CONTACTE

TELEFOANE:

Mob:( +373 )/069-272746

Adresa:

Chisinau, str. Luncii 2/1

MOD DE LUCRU

L.-V.: de la 9 până la 18
S.: de la 9 până la 14
D.: zi liberă